Een verbeterpunt of klacht indienen

Het kan gebeuren dat je niet geheel tevreden bent over Verkeersschool Wischmann. Daar wij graag van onze klanten en/of contacten willen leren, kun je een verbeterpunt of een klacht indienen.

Hoe dien ik een verbeterpunt in?

Wanneer je een verbeterpunt hebt voor Verkeersschool Wischmann kun je dit schriftelijk, telefonisch, via email of persoonlijk op kantoor indienen. Bel naar 045-5321721, stuur een email naar verkeersschoolwischmann@gmail.com of meld je op kantoor aan de Europaweg Zuid 340 te Landgraaf.

Hoe dien ik een klacht in?

Op deze pagina vind je de link naar de Klachtenprocedure. In dit bestand vind je een uitgebreide omschrijving van de klachtenprocedure. Tevens zie je hier de link naar het klachtenformulier.

Wanneer je een klacht hebt over Verkeersschool Wischmann kun je dit schriftelijk, telefonisch, via email of persoonlijk op kantoor indienen. Bel naar 045-5321721, stuur een email naar verkeersschoolwischmann@gmail.com of meld je op kantoor aan de Europaweg Zuid 340 te 6374KZ Landgraaf.

Reviews

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte leerlingen en cursisten. Na het volgen van een opleiding of cursus nodigen we al onze leerlingen en cursisten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een leerling of cursist vraagt klantenvertellen om een betaalbewijs. Zo voorkomen we nepreviews.

Daarnaast hanteren we schriftelijke evaluatieformulieren, die steekproefsgewijs door de leerlingen en cursisten worden ingevuld. Dit geldt voor alle categorieën en opleidingen.

× Hoe kan ik je helpen?